EkzeN

Canlı izle Ankara Demirspor – Karaman FK maçı canlı

28.09.2022
256
Canlı izle Ankara Demirspor – Karaman FK maçı canlı

Canlı izle Ankara Demirspor – Karaman FK maçı canlıizle. İç Anadolu derbisinde Anakara Demirspor kendi evinde Karaman Fk’yı konuk ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 2.turda karşılaşan iki ekip de galibiyet ve bir üst tura çıkmak için mücadele ediyor.

Karşılaşma öncesi futbolseverler sıklıkla karşılaşmayı nerden ve nasıl canlı izleyecek olduklarını araştırıyorlar. Maç ilgili tüm detaylar ve merak edilenler burada.

Anakara Demirspor- Karaman FK maçı TCDD Ankara Demirspor Stadında oynanıyor. Zorlu karşılaşma 28 Eylül 2022 tarihinde saat 14:30’da başladı.

İNSTAGRAM ADRESİMİZ MAÇ TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ankara Demirspor – Karaman FK maçını lim yönetiyor?

Ankara Demirspor- Karaman FK karşılaşmasını Sercan Karaca yönetiyor. Karaca’nın yardımcılıklarını Aykut Yılmaz Ve Ş.Çavcı yapıyor.

Ankara Demirspor – Karaman FK maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanıyor?

Ziraat Türkiye kupası maçları yayın hakları A Spor’da bulunmaktadır. A Spor tv kanalı, web sitesi veya A Spor Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlar izlenebiliyor. A Spor Türkiye Kupası’nda bazı maçları canlı olarak yayınlarken bazılarını ise yayınlamamakta. Aşağıda ki linke tıklayarak maçın canlı yayını takip edebilirsiniz.

Ankara Demirspor – Karaman FK maçı