EkzeN

Southampton-Chelsea CANLI İZLE, SOUTHAMPTON-CHELSEA maçı izle

30.08.2022
276
Southampton-Chelsea CANLI İZLE, SOUTHAMPTON-CHELSEA maçı izle

İngiltere’de Premier Lig’in 5. haftasında heyecan hafta içi oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Southampton ile Chelsea, St. Mary’s Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Southampton-Chelsea maçı nereden izlenir? Southampton-Chelsea maçı 11’leri neler? Southampton-Chelsea maçı canlı izle…


İngiltere Premier Lig’de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Southampton ile Chelsea arasında oynanacak.

Southampton yeni sezona deplasmandaki 4-1’lik Tottenham yenilgisiyle başladı. Daha sonra evinde Leeds United ile 2-2 berabere kalan Southampton ilk galibiyetini ise 3. hafta maçında deplasmanda Leicester City karşısında aldı. Southampton son olarak kendi sahasında Manchester United 1-0 mağlup olmuştu. Ligde 4 puanı olan Southampton maç öncesinde 13. sırada bulunuyor.

Chelsea ise yeni sezona zorlu Everton deplasmanındaki 1-0’lık galibiyetle başladı. Daha sonra sahasında Tottenham ile 2-2 berabere kalan Londra temsilcisi, ilk yenilgisini 3. hafta deplasmanda Leeds United karşısında aldı. Maviler geçtiğimiz hafta sonu sahasında Leicester City’yi 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Ligde 7 puana sahip Tuchel’in takımı Chelsea, maç öncesinde 6. sırada bulunuyor.

SOUTHAMPTON-CHELSEA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45’te başlayacak Southampton-Chelsea maçı beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

SOUTHAMPTON-CHELSEA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ