EkzeN

Kayserispor İstanbulspor maçı İzle | Kayserispor – İstanbulspor şifresiz izle | Kayserispor İstanbulspor BeInsports izle

13.08.2022
323
Kayserispor İstanbulspor maçı İzle | Kayserispor – İstanbulspor şifresiz izle | Kayserispor İstanbulspor BeInsports izle

Kayserispor İstanbulspor maçı ile iki ekip sezonun ikinci karşılaşmasında kıyasıya mücadele ediyor. Müsabaka öncesi futbolseverlerin arama motorlarında en çok arattığı cümle Şifresiz Kayserispor-İstanbulspor maçını izle oldu . Kayserispor – İstanbulspor canlı izle.

Kayserispor ile İstanbulspor, 2004/05 sezonundan sonra ikinci kez Süper Lig’de karşılaşıyor. Kayseri ekibi o sezon oynanan iki maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. İstanbulspor’un Süper  Lig tarihinde deplasman golü atamadığı üç takımdan biri Kayserispor. Kayserispor’un ise bu sezon Süper Lig’de yer alan rakipleri arasında evinde gol izni vermediği tek ekip İstanbulspor.

KAYSERİSPOR İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Kayserispor İstanbulspor maçı bu akşam saat 19:15’te başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor İstanbulspor Kadir Has Şehir Stadında oynanıyor . Zorlu müsabakada Suat Arslanboğa düdük çalarken , Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Alex Taşçıoğlu ve İsmail Şencan yapıyor . VAR’da ise Bülent Birincioğlu var .