EkzeN

CANLI İZLE| Trabzonspor-Kasımpaşa canlı izle |Kasımpaşa – Trabzon maçı

08.04.2023
477
CANLI İZLE| Trabzonspor-Kasımpaşa canlı izle |Kasımpaşa – Trabzon maçı

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor – Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Saat 20:30’de başlayan Süper Lig maçı için nefesler tutuldu. Heyecan verici maçın canlı yayın bilgileri haberimizde. İşte Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle linki.

Trabzonspor Kasımpaşa maçında nefesler tutuldu. Taraftarlar Trabzonspor Kasımpaşa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. İşte Trabzonspor Kasımpaşa maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı yayınını izlemek için link…

Ligde ki galibiyet serisini yakalamak isteyen bordo mavililer sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor. Zorlu mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Konuk Trabzonspor, ligde oynadığı 26 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı, bordo mavililer topladığı 44 puanla 5. sırada yer alıyor.

Ev sakibi ekip Kasımpaşa ise ligde oynadığı 26 maçta, 8 galibiyet ve 5 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, topladığı 29 puanla 12. sırada yer alıyor.

Trabzonspor-Kasımpaşa maçı

Trabzonspor-Kasımpaşa maçı hakemleri kim?

BURAK ŞEKER(Hakem)
CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU(1. Yardımcı Hakem)
MURAT ERGİN GÖZÜTOK(2. Yardımcı Hakem)
YİĞİT ARSLAN(Dördüncü Hakem)

Trabzonspor-Kasımpaşa canlı izle| TS – Kasımpaşa maçı

Saat 20:30’de başlayan Kasımpaşa – Trabzonspor karşılaşmasını Bein Sports 1 üzerinden canlı izlenebiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.