EkzeN

CANLI İZLE| Kayserispor – Fenerbahçe maçı| FB – Kayseri Canlı İzle| FB-Kayseri Şifresiz Canlı

04.03.2023
3.362
CANLI İZLE| Kayserispor – Fenerbahçe maçı| FB – Kayseri Canlı İzle| FB-Kayseri Şifresiz Canlı

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında zirve mücadelesindeki Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Kayserispor – Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Kayserispor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Kayserispor – Fenerbahçe maçı canlı izle link…İşte Kayserispor – Fenerbahçe maçına dair detaylar…

Süper Lig’in 24.haftası oldukça zorlu ve önemli bir maça sahne oluyor. Kayserispor  evinde Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Şampiyonluk ve liderlik mücadelesinde çok önemli mücadelede seyir zevki yüksek ,heyecan dozu had safhada bir maç futbolseverleri bekliyor.

Kayserispor Fenerbahçe maç öncesi detaylar

Karşılaşma öncesinde ev sahibi Kayserispor  ligde oynadığı 22 maçta 11 galibiyet , 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Çağdaş Atan yönetimindeki sarı kırmızılı ekip topladığı 35 puanla zirve mücadelesinde 7.sırada yer alıyor.

Konuk ekip Fenerbahçe  oynadığı 22 maçta, 15 galibiyet , 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Sarı Lacivertli ekip bu maçlardan topladığı 48 puanla lider Galatasaray’ın ardından ligde ikinci sırada yer alıyor.

Kayserispor Fenerbahçe İlk 11’leri

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Hosseini, Arif, Attamah, Campanharo, Karimi, Cardoso, Emrah, Mane, Thiam

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, Zajc, İrfan(EMRE), Rossi, King, Valencia

8 İSİM CEZA SINIRINDA

Sarı lacivertli ekipte; 3’er sarı kartlı tam 8 oyuncu bulunuyor… Serdar Aziz, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Emre Mor, Miha Zajc ve Willian Arao, bugün de sarı kart görmeleri durumunda Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Sınırda yer alan Mert Hakan Yandaş, Gustavo kadroda yer almıyor.

KADRODA 5 EKSİK

Sakatlıkları bulunan Luan Peres ile Michy Batshuayi’nin yanı sıra Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique ve Ezgjan Alioski Kayserispor kafilesinde yer almadı… Michy Batshuayi’nin Sevilla maçına yetiştirilmesi için çalışılıyor.

JESUS KULÜBEYE DÖNÜYOR

PFDK’nın verdiği 1 maçlık men cezasını tamamlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kayseri’de yeniden takımın başında yerini alacak…Konyaspor ile oynanan erteleme maçında cezalı Jesus’un yerine yardımcısı Joao de Deus kulübeden takımı idare etmişti…

Kayserispor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kayseri’de oynanacak ve saat 19:00’da başlayacak Kayserispor – Fenerbahçe maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Atilla Karaoğlan’ın düdük çalacağı 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.