EkzeN

Adana Demirspor – Fenerbahçe Canlı İzle| FB Adana Demir Maçı [Maç Linki]

02.02.2023
1.461
Adana Demirspor – Fenerbahçe Canlı İzle| FB Adana Demir Maçı [Maç Linki]

Adana Demirspor – Fenerbahçe Canlı İzle| FB Adana Demir Maçı [Maç Linki] izlemek isteyen futbolseverler arama motorlarında karşılaşmayı araştırıyor. Süper Lig’in 22. haftasında lig ikincisi Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı canlı izle link…

Süper Lig’in 21.haftası oldukça zorlu ve önemli bir maça sahne oluyor. Adana Demirspor evinde Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Şampiyonluk ve liderlik mücadelesinde çok önemli mücadelede seyir zevki yüksek ,heyecan dozu had safhada bir maç futbolseverleri bekliyor.

Adana Demirspor

 Adana Demirspor Fenerbahçe maç öncesi detaylar

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Galatasaray karşısında alınan yenilginin ardından Gazaintep FK ile karşılaşan sarı lacivertliler bu maçta puan kaybetmedi. Gaziantep FK takımını deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra galibiyet serisini sürdüren Fenerbahçe , peş peşe Ümraniyespor Kasımpaşa maçlarından galibiyetle ayrıldı ve liderlik umutlarını sürdürdü. Jorge Jesus’un öğrencileri Süper Lig’in en üretken takımı konumunda. Geride kalan 20 haftada 51 gol atmayı başardılar. Kadıköy’de taraftarının önünde iyi sonuçlar alan Fenerbahçe, evinde sadece Giresunspor’a ve Galatasaray’a karşı kaybetti.

Karşılaşma öncesinde ev sahibi Adana Demirspor ligde oynadığı 20 maçta topladığı 37 puanla zirve mücadelesinde 6.sırada yer alıyor.

Konuk ekip Fenerbahçe  oynadığı 20 maçta, 14 galibiyet , 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Sarı Lacivertli ekip bu maçlardan topladığı 44 puanla lider Galatasaray’ın ardından ligde ikinci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe’de 2 önemli eksik

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunana Joao Pedro ile sarı kart cezalısı Miguel Crespo, zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı Detayları

Adana Demirspor – Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç, Svensson, Mert Çetin, Semih Güler, Rodriguez, Stambouli, N’Diaye, Akintola, Belhanda, Onyekuru, Emre Akbaba

FENERBAHÇE: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, Zajc, Arda, Valencia, İrfan Can, Batshuayi

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı Hakem Triosu

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı 02/02/2023 Perşembe günü saat 20:00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşmada görev alacak hakem triosu şu şekilde ;

  • ALİ PALABIYIK(Hakem)
  • KEREM ERSOY(1. Yardımcı Hakem)
  • ABDULLAH BORA ÖZKARA(2. Yardımcı Hakem)
  • SARPER BARIŞ SAKA(Dördüncü Hakem)
Fenerbahçe

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Adana Stadı’nda oynanacak ve saat 20:00’da başlayacak Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Ali Palayabıyık’ın düdü 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.