ekzen.net

Fenerbahçe Tirana Shiko drejtpërdrejt! Shikoni ndeshjen e Fenerbahçes Tirana drejtpërdrejt në Youtube Shikoni ndeshjen miqësore të Fenerbahçes pa pagesë

25.06.2022
102
Fenerbahçe Tirana Shiko drejtpërdrejt! Shikoni ndeshjen e Fenerbahçes Tirana drejtpërdrejt në Youtube Shikoni ndeshjen miqësore të Fenerbahçes pa pagesë

Fenerbahçe në ndeshjen e parë miqësore në ditët e kaluara luajti miqësore me FC Shkupi dhe ndeshja përfundoi në barazim 2-2. Sidomos transferimi i ri Lincoln Henrique bëri emër.

KLIKONI KËTU PËR TË SHIKONI NDESHJEN E FENERBAHÇE TIRANËS.

Fenerbahçe, e cila do të luajë kundër Tiranës të shtunën, më 25 qershor, do të jetë mysafire e Partizanit të shtunën më 2 korrik. Ai do të përballet me Mol Vid më 6 korrik.

KLIKONI KËTU PËR TË SHIKONI NDESHJEN E FENERBAHÇE TIRANËS.

Ndeshja e Tirana Fenerbahçe do të luhet në Can Bartu Facilities në Stamboll.

KLIKONI KËTU PËR TË SHIKONI NDESHJEN E FENERBAHÇE TIRANËS.

Y.Yasin Avci, arbitri i ndeshjes së Fenerbahçes së Tiranës. Asistentët e Avcı janë Şafak Nalbantoğlu dhe Çağrı Yıldırım.

KLIKONI KËTU PËR TË SHIKONI NDESHJEN E FENERBAHÇE TIRANËS.